Psychologen

Wat is een psycholoog?

Psychologen hebben zich gespecialiseerd in de behandeling van psychische problemen. Psychologen hebben vaak verschillende specialisaties en werkvelden. In het werkveld van de psychologie kunt u verschillende beroepen tegenkomen, zoals een GZ-psycholoog, Eerstelijnspsycholoog, Kinder- en jeugdpsycholoog, Mediator, Klinisch psycholoog, Psychotherapeut, Psychiater, Orthopedagoog, Kindercounselors, Ontwikkelingspsycholoog, of trainer in sociale vaardigheiden. Verderop leest u daar meer over.

Daarnaast kunnen ze specifiek gespecialiseerd zijn in bepaalde problemen: bv. relatieproblemen, jongeren, autisme, dyslexie, pesten, angsten etc. etc.. Op de pagina Specialisaties vindt u meer info over specialisaties van Psychologen.

Deze website biedt u heel veel informatie en adressen.
een doeltreffend overzicht van diverse soorten psychologen. De lijsten zijn makkelijk te sorteren op postcode, specialisaties etc.
In één oogopslag vindt u veel psychologen bij u in de buurt. De overzichten zijn onafhankelijk niet gebonden aan zorgverzekeraars en bieden veel informatie

Een Psycholoog of Psychotherapeut vindt u snel op AllePsychologen.nl