Informatie praktijk

Bedrijfsnaam Vonken.nu
Naam Mevr. EH Rothuizen
Adres Hof van Parijs 46 - 7007 JE - Doetinchem
Telefoon 06 20490681
Website www.vonken.nu
Beroep Persoonlijke coach
In mijn coachingstrajecten creëer ik graag een rustige en veilige plek. Een plek waar jij je welkom en uitgenodigd voelt om jouw persoonlijke reis naar binnen te maken. Door gebruik van verschillende technieken, geef ik jou de kans om jouw lijf, je grenzen, je verlangen en eigen vuurvonk te ontmoeten. Ik ben soms de gids, maar meestal meer een reisgenoot. Vanuit deze innerlijke reis krijgt je persoonlijke en professionele leven meer de vorm van JOU. Samen bepalen we de vorm die het beste bij jou past. Dat kan buiten wandelend zijn, fysieke 1 op 1 gesprekken in mijn eigen ruimte, of via videogesprekken.
Ook ben ik gespecialiseerd Burnout-coach.
In gesprekken gaan we stapsgewijs aan het werk en onderzoeken we samen onderliggende burnout gevoeligheden en gaan aan de slag met symptoom- herkenning en bestrijding, om zo je vuurvonk die (bijna) niet meer voelbaar is weer opstoken tot een heus innerlijk vuur.

Ik heb al jaren mijn eigen begeleidings- en coachingspraktijk en help ook cliënten met een “opruim” vraag. Samen met jou ga ik stap voor stap te werk, om zo efficiënt mogelijk op te ruimen. We werken toe naar een meer gestructureerde en opgeruimde leefomgeving met spullen waar jij blij van wordt. Zo maak je van je huis een plek waar je je kunt opladen en waar leven in harmonie centraal staat.
Ik werk er met jou aan grip te krijgen op je spullen. Jij maakt keuzes en bepaalt de prioriteiten, ik geef je de handvatten om het op orde te krijgen en te houden.
Door middel van overzichtelijke en simpele ingrepen krijg je meer structuur en rust in je huis, je lichaam en vervolgens in je leven.
Ga jij ook voor een energieker & kleurrijker leven, neem dan contact met me op!